Nëse nuk do ishte foto e publikuar nga vetë Besa, të gjithë do e ngatërronim me Elvana Gjatën.

Pak më parë Besa Kokëdhima ka publikuar në Instagram, një foto e sapo zgjuar në mëngjes dhe pranë saj është macja.

“Kafshët janë engjëj me pelush”, shkruan Besa në foto.

Pas kësaj të gjithë janë ngatërruar dhe kanë menduar se në foto është Elvana.

Në profil, Besa dhe Elvana kanë një ngjashmëri të madhe ndjekësit e kanë vënë menjëherë në dukje.  

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!