Kryeministri Edi Rama është një ndër aktorët pjesmarrës në filmin “I Love Tropoja, të realizuar nga Ermal Mamaqi. Por, deri më tani dinim vetëm faktin se Edi Rama do të ishte në rolin e dajës së aktorit kryesor, Mamaqit.

Tashmë kanë dalë dhe disa pjesë nga teksti që Edi Rama ka thënë gjatë pjesës aktruese, kur po zhvillohet një dasmë. Ai futet në banket dhe me zë të lartë përdor një fjalor të ashpër.

“S’ka bir none dhe bir ku.rve të martojë Landin me z.or,”- thotë Edi Rama në pjesën e filmuar.

Më tej vijon: “Kush i bon pr.esion çunit tonë ktu mo?

https://www.dailymotion.com/video/x7r8kgn

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!