Labinot Tahiri ka blerë një makinë të re.

Me një postim në rrjete sociale, këngëtari e bëri publike, shkruan GazetaBlic. ‘“Sa herë qê deshta dhe dua, mund ta fillojë jetên me gjêra të reja e me veprime tê reja, por ama isha dhe jam modest dhe kam ngurruar gjithmonë tê dalë nga vetja gjatë jetês sime! Si unê , janë edhe familja ime, por prap me punë, mund e ndjersë po e jetojmë një jetë normale për vete , por duke dhuruar shumë shumë edhe për të tjerë se Zoti jep kur dhuron, e jo vetëm kur merr( SPROVA IMEE E JETES).

Mbi të gjitha një gjë e di mirë! Kur Zoti do, mund të na i dhurojë dhe të na i marrê të gjitha, por kur e jep uroj ta gëzojmë ashtu si duan shumë njerëz si ju, si familjarë e shoqêri në rrethin tonë! E gëzofshi familje e dashur Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovê e Shqipêrisë”, janë fjalët e Labit.’

Ndryshe, vetura të cilën artisti kosovar ka zgjedhur ta blejë ka një çmim kogja të kushtueshëm. Sipas hulumtimeve në platformën Google, ky Mercedes Benz ka çmimin 51,917 euro.Shikojeni imazhin më poshtë që e vërteton këtë:

Afër fotografive që Labi publikoi, ka shkruar se shpreson ta gëzon bashkë me familjen dhe thekson që të mos lihen anash veprat humaniste.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!