Sara Hoxha, një nga trashëgimtaret e “Top Channel”, feston sot ditën e lindjes. Ky vit e ka gjetur Sarën nënë të dy fëmijëve dhe një bashkëshorte mjaft të lumtur. Edhe në tortën e ditëlindjes pasqyrohet familja e bukur e Sarës.  Megjithëse janë katër zemra, në tortë mungon figura e Ledionit dhe Sara ka në shpjegim për këtë. “Susan Miller thotë ky vit do jetë vipi bricjapit, por ka disa vite që është viti im. Kështu duket 24-ra dhe unë nuk mund të isha më krenare për jetën që po jetoj (Ledionin e kemi tek torta darkës se skishte vend)”, shkruan Sara. Edhe pse fare e re, ajo është një femër mjaft e plotësuar dhe mjaft entuziaste për këtë gjë.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!