Nëse arritja e suksesit do ishte e lehtë ose do të kishte një plan të thjeshtë për të, të gjithë do të ishin të suksesshëm. Sidoqoftë, mbetet ende shumë për të thënë dhe për të mësuar nga më të mirët dhe për të parë se çfarë ka ecur për ta, sepse adoptimi i zakoneve të mira mund të të ndihmojë.

Këto janë rutinat e përditshme të grave të famshme përgjatë historisë:

Coco Chanel

Gjumë, zgjimi, ngrënia e mëngjesit, udhëtimi për në punë, punë dhe kohë e lirë.

Julia Ward Howe

Gjumë, zgjimi, banjë e ftohtë, ngrënia e mëngjesit me familje, leximi i letrave dhe gazetave, ecja e mëngjesit, akordimi i trurit nga leximi dhe shkrimi, 20 minuta gjumë, ngrënia e drekës, përgjigja e letrave, mbrëmje me familjen.

Kim Kardashian

Gjumë, zgjimi, ushtrime duke dëgjuar muzikë, zgjimi i fëmijëve për të ngrënë mëngjesin së bashku, dush, flokë dhe grim, filmim, drekë, shikimi i një filmi, darkë, vendosja e fëmijëve në gjumë, përgjigje e email-eve, përfundimi i punëve nga shtrati.

Lady Gaga

Gjumë, zgjimi, ngrënia e vaktit të parë, meditim, shkrimi i teksteve, joga, vakti i dytë, gjumë, vakti i tretë, kohë për qetësim, vakti i katërt, përgatitja për koncert, përformimi, takimi me fansa, vakti i pestë, udhëtimi për në aeroport dhe leximi i letrave të fansave gjatë udhëtimit.

Oprah Winfrey

Gjumë, zgjimi, shëtitja e qenit, ushtrime, punë në kopsht, dreka, punë, ushtrime, lexim, darka, shëtitja e qenit, argëtim.

Burimi : Telegrafi

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!