TIRANË– Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj kanë ndarë disa momente argëtimi, pranë vajzës së tyre, Ajkës. Në kalçeto duke luajtur me top, duket Ajka që vrapon dhe Xhensila që shkon pas të bijës me gëzim.

Por, i gjithë momenti argëtues është prishur pas veprimit të beftë të Bes Kallakut. Aktori i humorit ka bërë një gjuajtje të rrëzikshme, shumë pranë Ajkës. Ai ka goditur topin duke shënuar gol, ndërkohë që dëgjohet bashkëshortja e tij, që me një mimikë të frikësuar thotë: “Qyqja”.

Çifti i njohur postojnë shpesh momente pranë vajzës së tyre, por kanë preferuar që të jenë sa më të rezervuar në paraqitjen e plotë të portretit të së bijës.

Burimi: Dosja.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!