Pasi ishte e ftuar në “Shiko kush luan”, mediat hodhën dyshimet epara se Klea Huta është në pritje të ëmbël, për shkak të barkut të saj të rrumbullakosur. Ndërsa së fundmi “Neës31”, shkruan se Klea dhe Elgiti janë në pritje të një djali, duke zbuluar kështu gjininë e bebit. Ai pritet të vijë në jetë në ditët e para të verës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!