Të hënën, më 6 janar në orën 19:00 fillon transmetimi LIVE i emisionit që rikthen gazetaren e njohur, Ilva Tare në Euronews Albania.

#IlvaNow mban emrin emisioni i moderatore dhe hap siparin me të ftuar presidentin serb Aleksandër Vuçiç, i cili do i përgjigjet pyetjeve të Ilva Tares lidhur me krimet e luftës dhe marrëdhëniet me Kosovën.

c698fdd8-6169-465a-a169-42778fa0e8c8.jpg

/INTV/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!