Nxefet Dhurata Dora … Dhe cfare pastaj se eshte dimer ??

Duket se Dhurata Dora nuk e paska problem te ftohtin e janarit . Si shumica e VIP-ve dhe ajo eshte duke shijuar pushimet dimerore por ndryshe nga te tjeret ajo shfaqet me veshje verore . Komenti i saj ” Dhe cfare pastaj se eshte dimer ” le per te dyshuar se Dhurata i ben balle mire te ftohtit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!