Puntata e fundit e “Shiko kush luan” ka qenë plot surpriza. Të ftuar kanë qenë kasti i filmit “I love Tropoja” dhe sigurisht që mes tyre nuk mund të mungonte Enca.

Ajo u vendos në vështirësi gjatë një sfide ku përballë kishte shumë personazhe VIP me disa prej tyre ka prishur raportin dhe nuk flet më. Megjithatë pa asnjë kompleks, Enca dha dy emra. Personazhi në tabelë që e vlerëson më 1 pikë në showbiz është Roza Lati, me të cilën pati një debat publik pak më parë. Ndërsa këngëtarja që nuk do bashkëpunonte kurrë është Beatrix Ramosaj, ku gjithashtu dikur prishën miqësinë dhe si duket nuk flasin me njëra-tjetrën prej vitesh. /RevistaWho/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!