Sic e shohim dhe ne rrjetet sociale Dafina Zeqiri eshte shume e dhene mbas familjes se saj.

Asnjehere nuk kan munguar fotot dhe videot me mamane dhe motres e saj duke e mbeshtetur ne cdo moment te jetes se saj. Dafina ka postuar dy foto ku shfaqet me motren dhe maman duke i cilesuar si dy femrat me te rendesishme te jetes se saj.

/Juda.al/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!