Klanifornia nje nder programet me te medha te humorit vjen kete sezon me prurje te reja .


Sot ishte dita e pare e audicjoneve per aktore dhe aktore te rinj ne nje nder programet me te ndjekura te humorit Shqipetar.
Nuk ishin te pakte te rinjte qe u bene pjese e audiconeve per te konkuruar ne zhanerin e aktrimit.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3482A164-472D-4BDA-B8BB-088E15604BFA.jpeg


Kalifornia pritet te zgjeroje stafin e aktoreve kete sezon duke e bere me interesant dhe terheqes per publikun.
Mesa duket perzgjedhja ka per te qene shum e veshtire duke mar parasysh numrin e madh te konkurenteve . E vetmja gje qe dim eshte qe Kalifornia kete sezon vjen ndryshe dhe ka per te na argetuar dhe informuar si gjithmone .

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!