Këngëtarja shqiptare, Linda Halimi ka marrë nënshtetësinë amerikane.

Linda e dha lajmin në llogarinë e saj në Instagram për t’i njoftuar ndjekësit e saj lidhur me këtë zhvillim.

“Zyrtarisht një amerikano-shqiptare”, shkroi këngëtarja me prejardhje nga Vitia në mbishkrimin e fotografisë.

Linda Halimi është e martuar me reperin Davon Edwards, emri artistik i të cilit është Big D dhe së bashku e kanë një vajzë të cilën e kanë pagëzuar me emrin Kaimana.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!