‘PërPuthen’ edhe pse është një emision dashurie duket se ne thélb ka edhe shérrin.

Tashmë kònkùrréntët e ‘PërPuthen’ janë kthýer në protàgonistë të rrjeteve sociale dhe asnjë veprim i tyri nuk mùnd të kalohet pa u vénë re.

Vajzat dhe djemtë protàgonístë me shume zíhen e grínden se sa dashurohen.Nuk pritej, incident në studio mes djemve ende pa mbaruar prezantimet “ Përputhen' - YouTube

Duke kaluar trazirat mes Anes, Arjonit Fatjonit duket se Melisa eshte bere e pa permbajtshme. Fatjoni ka publikuar nje video teksa Melisa gjuan Eminin.

Në fakt, gjithçka ka qene ne formën e një shàkaje pasi ajo i shkon nga pas dhe Fatjoni shkruan: E bëra si vetja.

Mesa duket kjo është një loje e kònkùrrénteve qe bëjnë me njeri-tjetrin.

https://www.youtube.com/watch?v=px-1RAR5IYU

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!