Ish-deputeti Eduart Ndocaj ka dalë me sukses nga një operacion i vështirë që është realizuar në Itali.

Lajmin e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij, Valentina e cila ka publikuar foton e Ndocajt, i shtrirë në spital me maskë oksigjeni.

Ajo nuk e specifikon se çfarë ndodhi, por tregon se gjendja e tij shëndetësore tashmë është e mirë.

Në postimin e saj bashkëshortja kritikon shërbimin mjekësor në Shqipëri dhe shprehet se iu desh të merrtem mjekun me vete në Itali, pasi Shqipëria nuk i ka kushtet e nevojshme!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!