TIRANË– Këngëtarja dhe moderatorja, Rozana Radi ka shpërthyer me një postim në rrjete sociale, ku tregon mllëfin që ka krijuar ndaj një njeriu të pabesë, që dikur e ka ndihmuar. Ajo betohet se do të hakmerret ndaj kësaj pabesie, dhe se nuk harron kurrë.

“I ùrrej njerëzit e pabesë! Jam e mirë e botës. I bëhem krah dhe dikujt që e njoh sot për gjithë jetën. Por nëse futesh tek unë me pabesi, nuk do të le KURRË po KURRË pa të kthyer në nivelin zero. Unë nuk harroj kurrë! Kùjdes!”- shkruan Rozana Radi.

“Unë hákmerrem! Çeshtje natyre apo jo?!”- vijon më tej këngëtarja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!