TIRANË– Moderatorja Arbana Osmani dhe regjisori Eduart Grishaj, kanë vizituar muzen “Krakowa”, duke ndarë mjaft detaje të dhímbshme nga kèqtrajtímí i hèbrenjve në kampet náziste.

Ndërsa Arbana ka shpjeguar në çdo postim të saj fotot, duke i shkruar në gjuhën angleze, Eduart Grishaj i ka shpjeguar postimet e tij në një shqipe të pastër.

Kjo ka bërë që ndjekësit të mos e lënë pa krítíkuar Arbanën për këtë fakt.

“Shkruaj shqip Arbana, siç shkruan Eduardi”,- i shkruan një ndjekës Arbana Osmanit.

Aq është dashur që moderatores t’i sòset durimi nga këto mesazhe duke shkruar: “Ah ç’mè kení çárë kokën me gjithë Eduart Grishajn. Aman ndiqni Eduart Grishajn për guidat turistike në gjuhën e bukur amtare”.

Sigurisht që këto komente ishin të shoqëruara me nota humori nga ana e moderatores, dhe ajo nuk ka nguruar të ndajë postime përkrah partnerit të saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!