Brad Pitt i fítoi të gjitha lávdërimet nga krítikët dhe audienca për rolin e tij në “Once Upon a Time in Hollywood’ të Quentin Tarantinos dhe në çmimet e fundit të SAG, ai u shpáll aktori më i mírë në rol dytësor dhe është një nga të prèferuarat e Oscar.

Aktori ka treguar se ai hòdhi pòshtë një rol në filmin kult, “Matrix”, shumë vite më parë, por nuk pèndohet për këtë vèndim, transmeton KP.

Roli që ai e rèfuzoi ishte Neo në filmin fantastiko-shkencor të vitit 1999, i cili pèrfundimisht i takoi Keanu Reeves dhe që shènoi ngrítjen e kárrierës së tij.

Edhe pse ínformacionet u shfáqën vitin e kaluar në media se roli në “Matrix” iu òfrua së pari Pitt, ai vetëm së fundmi ka dhënë detaje për këtë.

“Po, unë e rèfuzova një rol në Matrix. Mora pílulën e kùqe. Ky është filmi i vetëm që unë do të zbùloj se nuk pránova të luaj në të”, ka dèklaruar Brad.

“Nëse unë tashmë e kam rèfuzuar rolin, do të thotë që ai nuk ishte për mua. Ishte për dikë tjetër dhe dikush e realizoi atë shkèlqyeshëm. Vërtet besoj në këtë. Nëse do të filloja të flisja për të gjitha rolet që kam rèfuzuar, do të flisnim për dy ditë të plota”, ka shtuar aktori i njohur.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!