‘Kuzgun’ është një nga serialet më të ndjekur të momentit në Tv Klan. Aktori kryesor, Baris Arduc, me sa duket është me origjinë shqiptare. Këtë e ka zbuluar drejtori i programacionit në ‘Tv Klan’, Albert Dumani, teksa ka qenë i ftuar tek Rudina.
“Unë e kam dashuruar këtë serial që kur doli, që në projektet e tij sepse aktori kryesor Barış Arduç, që është me origjinë shqiptare, është një aktor shumë i mirë, po ashtu edhe drama është shumë interesante. Seriali bëri shumë bujë, prodhimi ka përfunduar në Turqi në Teto”..
Më tej, Dumani shton se aktori kryesor e ka pranuar se është me origjinë shqiptare.
“Gjyshërit e tij janë shpërngulur në Zvicër, dhe ai e ka pranuar që është me origjinë shqiptare. Neve na pëlqen të themi që janë me origjinë shqiptare se janë shumë të suksesshëm”.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!