Po të kaloni mjaftueshëm kohë në Instagram ose në Anabel, do të vini re se një numër i lartë personazhesh të famshëm kanë të njëjtën prerje flokësh. Bëhet fjalë për prerjen sa cek shpatullat, e ndarë në mes dhe me funde të kthyera nga brenda. Për lehtësi, një tufë me referenca.

Ja ku kemi Selena Gomez në American Music Awards;

Constance Wu dhe Jennifer Lopez me të njëjtën prerje në premierën e Hustlers;


Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian, bionde dhe brune;

https://www.instagram.com/p/B6G4YH1pEDj/

Dhe January Jones që i shkau pak gërshëra;

https://www.instagram.com/p/B6OoMUUl7ib/

Tani e tutje, modeli do të njihet si floku Lord Farquaad, personazhi negativ i Shrek që sundon mbi Duloc dhe planifikon të bëhet mbret duke u martuar me Princeshë Fionën. Farquaad është i shkurtër dhe e kompenson gjatësinë me sjelljen arrogante dhe flokët prej influencueseje.

Por pse u bë Farquaad krejt papritur një ikonë mode? Jesus Guerrero, duart pas flokëve të Kardashian-Jenner, thotë që modeli është i thjeshtë për t’u realizuar, është retro dhe shik. Edhe pse është shumë minimalist, përcjell fuqi.

Çfarë nuk duhet të thoni: Duhet të pres baluke unë?

Çfarë duhet të thoni: Një prerje Farquaad të lutem.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!