Në botën e të famshmëve, koha me të vërtetë funksionon ndryshe – pavarësisht sa vjeç janë, ata gjithmonë duken bukur, të rinj dhe të freskët.

Kjo është arsyeja pse një kirurg kozmetik nga Londra, Dr Julian De Silva, vendosi të kuptojë se si do të dukeshin femrat e famshme të Hollywoodit, nëse ato do të plakeshin si “gra mesatare”.

Për ta bërë këtë, ai përdori programin e tij të ardhshëm për të analizuar 10 fotografi të vjetra të të famshmëve dhe shtoi disa shenja normale të plakjes që mund të shfaqeshin në fytyrat e tyre gjatë 20 viteve.

10. Jennifer Aniston

9. Jennifer Lopez

8. Nicole Kidman

7. Amanda Holden

6. Tess Daly

5. Renée Zellweger

4. Salma Hayek

3. Cate Blanchett

2. Catherine Zeta-Jones

1. Kylie Minogue

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!