Flirtimi mund të ndikojë që ta bëjë vendin e punës një vend më të mirë.

Hulumtuesit thonë se flirti mes kolegëve ndikon në zvogëlimin e stresit në punë dhe e rritë vetëbesimin, transmeton Telegrafi.

Sipas studimit të kryer nga hulumtues amerikanë, flirti në zyre mund t’i bëjë njerëz të ndihen mirë për veten.

Pozitivitet i rritur në zyre pastaj u ndihmon njerëzve të mbrohen nga stresi.

Vlen të ceket se ky studim është publikuar në revistën “Organizational Behavior and Human Decision Processes”/Telegrafi/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!